Wegens vakantie gesloten van dinsdag 27 juli tot en met woensdag 18 augustus.

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”  

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast 

De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.  

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk. 

De liefde voor bloemen staat centraal in bovenstaand voorbeeld. Volgens Bloemetje Bezorgen Emmen is dat precies hoe het moet zijn. Je bestelt bloemen via internet en jij en degene voor wie het boeket is, worden helemaal blij van het eindresultaat. Dat is helaas niet altijd het geval. Zoek maar eens op internet en je vindt allerlei klachten. Over slechte kwaliteit, brutale bezorgers en bloemen die niet bezorgd worden. Zo willen wij absoluut niet werken. Daarom doen wij er alles aan om mensen te laten stralen als zij het boeket zien.

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Emmen

Petra Jongman is de eigenaar van Bloem & Zo, de bloemist achter deze website. Hieronder lees je haar verhaal.

“Ik ben geboren in de wijk Bargeres, waar ik nu mijn eigen winkel heb. Sinds mijn schooltijd ben ik al actief in het bloemistenvak. Zo werkte ik bij diverse bloemenwinkels om ervaring op te doen. Het was een droom om ooit mijn eigen winkel te mogen openen.”  

“Bij toeval hoorde ik dat de bloemist in Bargeres wilde stoppen. Toen dacht ik: ‘Dat is mijn kans!’ Ik ben er heen gegaan en toen is het balletje gaan rollen en een paar maanden later had ik mijn eigen bloemenwinkel.”

“Het mooiste aan dit vak is dat het heel veel diversiteit heeft. Zo zijn er verschillende seizoenen, met verschillende bloemen. Bloemen zijn er voor ieder moment, voor een lach en een traan. Het is mooi om iets te kunnen betekenen voor iemand anders. Zeg het met bloemen.”

“De laatste jaren zijn we bezig om ons te onderscheiden van andere bloemisten. Daarom heb ik me verdiept in duurzaamheid. Ik ben de eerste bloemist in Drenthe die duurzaam is gecertificeerd op het niveau brons. Inmiddels zijn we gegroeid van brons naar zilver. Hier zijn we dan ook trots op. Wat we als duurzame bloemist onder andere doen? We kopen bloemen die duurzaam geteeld zijn, gebruiken verpakkingen die biologisch afbreekbaar zijn en zamelen afval gescheiden in.”

 

“Vroeger toen ik begon met de winkel deed ik alles samen met mijn moeder. Inmiddels zijn we zo gegroeid dat we extra handen nodig hebben. Het team bestaat nu uit mezelf, Ria, Sabine en Gea. En iedereen is natuurlijk van harte welkom.”

Zeven dagen vers garantie

Bij Bloemetje Bezorgen Emmen hanteren we een zeven dagen vers garantie. Dat doen wij, omdat we overtuigd zijn van ons product. Bij het inkopen van de bloemen doen wij alleen zaken met de beste groothandels. Zo zijn we verzekerd van de beste bloemen om boeketten samen te stellen.

Bezorgen doen we ook zelf. Als je voor 14.00 uur besteld, kun je de bloemen van maandag tot en met zaterdag zelfs nog dezelfde dag laten bezorgen.

Over deze website

De website van Bloemetje Bezorgen Emmen is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper van puntJeroen. Bloemisten helpen om online zichtbaar te zijn, dat is mijn doel. Vaak zijn het mensen met een enorme passie voor hun vak en liefde voor bloemen. Ook ik heb passie voor mijn vak en ik word ook nog eens blij van bloemen. Daarom help ik graag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen blij worden. In Emmen werk ik daarom samen met Petra Jongman van Bloem & Zo.

De waardering van bloemetjebezorgenemmen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 56 reviews.