Zondag 9 mei = Moederdag. Bestel op tijd je boeket.

Rouwstuk Bonte Kleuren

Rouwstuk Bonte Kleuren

Rouwstuk Bonte Kleuren

Met Rouwstuk Bonte Kleuren neem je op gepaste wijze afscheid van diegene die je lief hebt gehad. De prachtige paarse en roze kleuren maken het rouwstuk heel fijn om naar te kijken.

Wissen
 • En kies een tekst voor op het lint.

  • 17.5 €
  • 7.5 €
  • 3.5 €
  Reset Opties
Levertijd Bloemetje Bezorgen

Voor 13 uur besteld, zelfde middag geleverd​ (ma-za)

Garantie

7 dagen
versgarantie​

Bezorging

Lage bezorgkosten
(vanaf € 4,95)​​

Niet goed geld terug

Niet goed
= geld terug​

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Welke bloemen worden er (onder andere) gebruikt?

 • Roos
 • Leeuwenbek
 • Delphinium
 • Chrysant

Let op! De boeketten kunnen afwijken van de afbeelding door seizoensinvloeden, prijzen en/of beschikbaarheid van bloemen.

Voor 13 uur besteld, zelfde dag in huis

Wil je de bloemen vandaag nog in huis halen? Bestel je boeket dan voor 13 uur, dan bezorgen we het nog dezelfde middag (maandag tot en met zaterdag). We bezorgen met onze eigen bezorgers, zodat je zeker weet dat je bloemen veilig en snel op de door jou gewenste locatie komen.

Zeven dagen vers garantie

Bloemetje Bezorgen Emmen geeft jou de garantie dat jij blij wordt van dit boeket. Bij de inkoop bij de groothandel zijn we scherp op de kwaliteit van de bloemen. Daarom hebben wij de zeven dagen vers garantie in het leven geroepen. Dit betekent dat de zeven dagen na aankoop de bloemen goed blijven. Is dit niet het geval, dan kun je bij ons terugkomen. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Over Bloemetje Bezorgen Emmen

Bloemetje Bezorgen Emmen is een lokale bloemist, gevestigd in winkelcentrum Bargeres in Emmen. Petra Jongman is een enthousiaste, vakbekwame bloemist die ervan houdt om de mooiste, creatieve boeketten samen te stellen. Ons bezorggebied is Emmen en de omliggende dorpen in de gemeente. We zijn de eerste duurzame bloemist van Drenthe.

Andere populaire boeketten