Bloementaart

Bloementaart

Bloementaart

Wie wordt er nou niet vrolijk van een bloementaart? De mooiste bloemen in een mooie vorm. We hebben een aantal mooie taarten op de foto gezet, maar de variaties zijn eindeloos. Je kunt dan ook zelf je voorkeuren opgeven via de bestelnotities in het afrekenproces. Ook kan er in de taart een getal worden verwerkt of een klein item, zoals een bruidspaar, klein knuffeltje of  vlinders.

Wissen
 • Voeg gratis een kaartje toe met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger van het boeket.

  • Bijpassende vaas

   9,95 (inc. btw)

   Bij een mooie bos bloemen hoort natuurlijk een bijpassende vaas. Die kun je dan ook bij ons bestellen.

  Reset Opties

Vandaag besteld = vandaag nog bezorgd

Levertijd Bloemetje Bezorgen

Voor 13 uur besteld, zelfde middag geleverd​ (ma-za)

Garantie

7 dagen
versgarantie​

Bezorging

Lage bezorgkosten
(vanaf € 4,95)​​

Niet goed geld terug

Niet goed
= geld terug​

Welke bloemen worden er gebruikt voor de bloementaart?

 • Divers.

Voor 13 uur besteld, zelfde dag in huis

Wil je de bloemen vandaag nog in huis halen? Bestel je boeket dan voor 13 uur, dan bezorgen we het nog dezelfde middag (maandag tot en met zaterdag). We bezorgen met onze eigen bezorgers, zodat je zeker weet dat je bloemen veilig en snel op de door jou gewenste locatie komen.

Zeven dagen vers garantie

Bloemetje Bezorgen Emmen geeft jou de garantie dat jij blij wordt van dit boeket. Bij de inkoop bij de groothandel zijn we scherp op de kwaliteit van de bloemen. Daarom hebben wij de zeven dagen vers garantie in het leven geroepen. Dit betekent dat de zeven dagen na aankoop de bloemen goed blijven. Is dit niet het geval, dan kun je bij ons terugkomen. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Over Bloemetje Bezorgen Emmen

Bloemetje Bezorgen Emmen is een lokale bloemist, gevestigd in winkelcentrum Bargeres in Emmen. Petra Jongman is een enthousiaste, vakbekwame bloemist die ervan houdt om de mooiste, creatieve boeketten samen te stellen. Ons bezorggebied is Emmen en de omliggende dorpen in de gemeente. We zijn de eerste duurzame bloemist van Drenthe.

Andere populaire boeketten